14 Mayıs'ta Ata'mızın Huzurundaydık

Eczacılık Mesleğinin Akademik Kuruluşunun 181. yılında Ata'mızın huzurundaydık. Covid-19 salgını nedeniyle ve İzmir Valiliği'nden alınan izin gereğince bu yıl sadece Odamız Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyelerinin katılımı ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na tüm meslektaşlarımızı temsilen çiçek bıraktık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve kaybettiğimiz meslektaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk, İstiklal Marşı’mızı söyledik.

Oda Başkanımız Ecz. Tuncay Sayılkan törende yaptığı konuşmada, “Salgın nedeniyle sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşen tören bizde burukluk yaratsa da bu zor süreçte insan sağlığı için çalışan tüm meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de korona virüsle mücadele sürecinde yaşama dair birçok şey ertelendi. Bu sene meslektaşlarımızla buluştuğumuz  Eczacılık Günü etkinlerimizi de ileri bir tarihe erteledik. Tedbirlere uyarak bu süreci birlikte aşacağımıza inanıyoruz. İlacın üretiminden hastaya sunumuna kadar nerede görev yaparsa yapsın tüm meslektaşlarımızla gurur duyuyor ve eczacılık günlerini kutluyoruz” dedi.

İzmir Eczacı Odası

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayınız...