2020 YILI TAKVİMLERİ HAKKINDA

Değerli meslektaşlarımız;

Bilindiği gibi, üzerinde eczane adı içeren çanta, karne kabı ve takvim gibi promosyon ürünlerin eczanelerden dağıtımı yasak olup uymayanlar hakkında disiplin işlemi yapılmaktadır.
Sizlerden gelen talepler sonrasında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi; eczane adı ve reklam içermeyen  2020 yılı takvimleri tek tip ve toplu olarak odamızca “İzmir Eczacı Odası” ibareli bastırılacaktır.
Takvimler  33cm x 48cm  ebadında ve 100’erli paketler halinde olup, 100 adet takvim bedeli KDV dahil 75 TL’dir.
Takvim talebi olan meslektaşlarımızın istedikleri miktarı belirleyip İzmir Eczacı Odası Merkez Bürosu 483 38 50 no lu (dahili 3 )  telefondan Sema Hn. ile görüşmeleri, takvim bedeli için aşağıdaki hesap numaralarına yatırılması ya da İzmir Eczacı Odası Merkez Bürosu’na ödeme yapılması gerekmekte olup, dekontlarda mutlaka eczane veya eczacı adı, soyadı belirtilmesi zorunludur.

VAKIFBANK     (524-EŞREFPAŞA ŞUBESİ)
IBAN NO :  TR 74 0001 5001 5800 7302 4434 02
HESAP ADI: TEB ÜÇÜNCÜ BÖLGE İZMİR ECZ.ODA.İKT.İŞL.

Not : Yapılan EFT ve havalelerde hesap adının mutlaka yazıldığı gibi girilmesi gerekmektedir.

İzmir Eczacı Odası

2020 YILI TAKVİMLERİ HAKKINDA