BASINA VE KAMUOYUNA - Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak Olan Hafta Sonlarında Eczane Çalışma Düzeni Hakkında

Koronavirüs ile mücadele kapsamında; hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı 05.00'e kadar uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı kapsamında İzmir’deki eczane çalışma düzeninde değişiklikler yapılmıştır.

İzmir Eczacı Odası Yönetim Kurulu ile İzmir İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki görüşmeler sonrasında ve İzmir Valiliğinin onayı ile sokağa çıkma yasağı uygulanan her cumartesi günü vatandaşları mağdur etmemek adına nöbetçi eczane sayıları artırılarak hizmet verilecek, diğer eczaneler kapalı olacaktır.

Daha önceden açıklanan cumartesi nöbetçileri gündüz-gece hizmet verecek olup bu eczanelere destek amaçlı olarak belirlenen ilave nöbetçi eczaneler 09.00-19.00 saatleri arasında nöbet tutacaktır. 5 Aralık 2020 Cumartesi günü nöbet tutacak eczaneleri gösteren listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bu saatler dışında sadece önceden belirlenen cumartesi nöbetçi eczaneleri hizmete devam edeceklerdir.

Pazar günü için ise herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Önceden belirlenen nöbetçi eczaneler gündüz ve gece hizmete devam edeceklerdir.

İzmir Eczacı Odası Basın Bürosu