Başkan Sayılkan: “Yardıma hazırız”

Türkiye birbiri ardına gelen orman yangını haberleriyle sarsılıyor. Yangınlarda onlarca insan etkilenirken; hayvanlar telef oluyor, ormanlarımız küle dönüyor.

Milli servetimiz olan ormanlarımızdaki yangınların bir an önce kontrol altına alınması ile ilgili temennide bulunan İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan, “Ülkemizin dört bir yanında birkaç gündür devam eden ve sayısı her gün artan orman yangınlarından büyük üzüntü duyuyor ve yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını diliyoruz. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

“Yaralarımızı hep birlikte saracağız”

Oda olarak yangından zarar gören vatandaşlar için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Sayılkan, “Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. İzmir Eczacı Odası olarak yangın bölgelerinde ihtiyaç duyulan her konuda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Milli servetimiz olan ormanlarımızı yeniden yeşertmek için başlatılacak olan ağaç dikme kampanyalarına destek vermek için hazırız. En kısa sürede yanan ormanlarımızı eski yeşilliğine hayvanlarımızı da evlerine kavuşturacağımıza inanıyorum. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.

İzmir Eczacı Odası Basın Bürosu