Ecza Kooperatifleri ve Depoların Satış Etkinlikleri Devam Ediyor

Selçuk Ecza Deposu ve As Ecza Deposu

25-27 Mart'ta Düzenlenecek Olan Dijital Eczacılık Zirvesi ve 29 Mart - 11 Nisan Tarihleri Arasında Düzenlenecek Olan Satış Etkinliğine ulaşmak için tıklayınız.

Bursa Ecza-Koop

15 Mart-15 Nisan 2021 tarihleri arasında BEKVitrin Online Satış Etkinliği, ortaklarına özel birçok avantaj, hediye ve çifte tatil fırsatını birlikte sunuyor.
Etkinlik detayları için tıklayınız.

İstanbul Ecza-Koop

İskoopfest 2021 satış etkinliği  8 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında devam edecek. Bu tarihler arasında verilecek İskoopfest 2021 Satış Etkinliği siparişlerinden kazanılan puanlarla Antalya’da gerçekleşecek İskoopfest 2021 organizasyonuna katılınabilecek ve belirli şartlarda puanlar iskontoya da çevirilebilecek. İskoopfest 2021 Satış Etkinliği kapsamında yer alan firma ve ürün bilgileri için tıklayınız.

Alliance Healthcare Ecza Deposu

Mart Ayı Fuar Fırsatları 1-31 Mart tarihleri arasında devam edecek. Fırsat Günleri'nde kampanya şartlarına göre yapılan alımlarda indirim veya binlerce hediyenin detayları için tıklayınız.

Opti Sağlık ilaç Dışı Ürünler Deposu

1. Satış ve Tanışma etkinliği 05.04.2021 -17.04.2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Dilek Ecza Deposu

Dilek Ecza Deposu online satış etkinliği 27.03.2021 tarihinde gerçekleşecek. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayınız...